Drugi talas COVID-19 🦠

2 Likes

Vlada Srbije smatra da pomoć BiH u Novom Pazaru nije potrebna

Pih

2 Likes

Daleko bilo, koliko čovjek (kao vrsta, ne kao biće) može da padne nisko.

2 Likes


Ima još nade za nas.

3 Likes
1 Like

1 Like

Očima ne mogu da vjerujem šta se dešava u Sandžaku. Zar je narod toliko ostao bez mozga da se nije čuvao? Čak se i od bajrama išlo, na hatar se išlo, u Rožaje je stigla coronavirus jer su dolazili preko brda da se obilaze… tek Pazar da ne pominjem… i dalje se krije i dalje se laže sve bez razloga. Da Bog dragi nama pomogne.

1 Like

Nije to samo Bajram, u Srbiji su se utakmice odrzavale, sve je delovalo normalno. Nego se sad prst u oko Sandzaku stavlja da ispadne kako smo samo mi muslimani neodgovorni pa idemo u dzamije i pravimo svadbe. Klubovi po BG-u su krcati od opustanja mera, i niko ne spominje to. Ali nece im se ovaj put sa lazima. Malo su se lose izracunali.

3 Likes

Je l’ ovo istina ?

2 Likes

2 Likes

Sve bi trebalo ispitat. Ne bi me čudilo, koliko god Đerlek pokušavao da ispravi loš utisak.

1 Like

Dr. Jasmin Nurkovic je jedan izuzetno dobar lekar koji je hem mlad , hem sto su ljubomorni doktori na njega jer zaradjuje MashAllah puno, hem sto ima znanja. Znam se licno sa Dr. Jasminom i izuzetno je uctiv samo toliko je dovoljno da ga opisem. I verujte ja sam osoba koja ceni izuzetno obrazovane i kulturne i mudre ljude.

Ako se sjećate ovog insana od prije neki dan sa snimka…

1 Like

Piše da ne postoji članak, javlja grešku.

Azuriran link od novosti.

Je l se slažete sa dr Spahićem da smo trebali da ih ugostimo i ćutimo?

Link do videa(u slucaju da se ne ocitava video)

1 Like

Ne da se ne slažem, nego ne mogu da ga slušam kako laže bez pardona i kako upoređuje vremena od prije 20 godina sa sadašnjim stanjem. Bljak.
Nego da ja vama pokažem šta nađoh:

1 Like