Za koje ste kategorije sljedeće da otvorimo?

  • Politika
  • Ženski kutak
  • Računari i tehnologija
  • Islam
  • Sport
  • Društvo

0 glasača

Da li bi prihvatili da budete moderator jedne od njih? Ukoliko imate želju za nekom drugom kategorijom, predložite u ovoj temi isto. :ballot_box: :hugs:

Na naše obostrano zadovoljstvo turske dijaspore otvorili smo danas podforum Türkçe u kom će se govoriti isključivo turski :heart:

https://forum.sandzak.com/c/dijaspora/turkce

Oni koji govore turskim, molimo da izrazite dobrodošlicu našoj braći i sestrama u temi: Türkçe kategorisi hakkında

Politika definitivno. Narod na ulici prica svasta, o politici iskljucivo iza pseudonima i tastature. Pa da se da oduska svima ovdje i otvori prostor za otvorenu i iskrenu diskusiju.

Selam svima,
Može li neka kategorija o našoj izvornoj muzici, na primer. Ili kao potkategorija…

Slažem se. Prvo predlažem da se pokrenu teme tog tipa u kategoriji Razno, a onda kada ih budemo imali dovoljno, otvorićemo i novi podforum. Do sada nijesmo imali dovoljno interesovanja za rubriku Kultura, mada bi trebalo i to pokrenuti. Pa da možda bude pod Kulturom?

Ovo kako je pred izbore, najbolja bi to za sad opcija bila, mada uvek će se o politici pričat, bili izbori ne bili :smiley: Pored toga, bilo bi fino da se otvori Društvo kao podforum u Razno, ili sve da bude to u Razne diskusije?

Ako treba za sport, tu sam :grinning:

1 Like

Apsolutno se slažem. Najbolje prvo da se otvore neke interesantne sportske (pa i navijačke) teme pod forumom Razno, a tek onda da otvorimo forum Sport.

Ako otvorimo forum Sport sada, biće prazan. Pa bujrum, pokreni neke teme, da vidimo kako će da budu popularne, kako vodiš i usmjeravaš diskusiju - i eto te moderatora. Od tebe zavisi sad :blush:

1 Like

Razno će uvijek biti Razno. Mnoge teme ne spadaju pod Društvenu hroniku, te sam je zamislio kao poseban forum.

Mislim da bi bilo interesantno da jedna od tema bude Nauka i tehnika, ne mora kao zasebna oblast ali kao jedna od pod tema u grupi Razno bi bilo zanimljivo

1 Like

Rekao bih da bi se preklapalo sa predloženom kategorijom Računari i tehnologija? Ili šta misliš da napravimo Nauka i tehnologija pa unutar nje možda da stavimo računari, mobilni telefoni, itd.?

Imaš neki prijedlog za par tema za tu kategoriju pa pošto ih izbacimo da napravimo kategoriju naveliko i ubacimo u nju? Malo glupo otvarati kategoriju bez par tema…

1 Like

Ako treba za tehnologiju mogao bih ja, ali da kažem odmah ja sam Entuzijasta i znavalac znanja oko kako tehnologije rade i to, u mnogim oblastima poput Tehnologija Računara i slično. Nisam programer niti neko ko poznaje programiranje. Mogao bih deliti znanje i uopšte sta posedujem o tome i razgovarati sa ostalima o tome.

2 Likes

Ja se slažem. @cuvar jel se slažeš?

2 Likes

@sila što se mene tiče ja se radujem, a i slažem da to bude tako! tako da da!!! @EnForce :+1:

1 Like

Ok. Odlučeno tako. Još samo da otvorimo podforum :slight_smile:

@EnForce na ovu temu ću nadalje sa tobom offline. Šaljem PM.

1 Like