Korišćenjem foruma na forum.sandzak.com (u nastavku Cafe Sandžak) korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja iste, te prihvata da će ga koristiti isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Cafe Sandžak se u potpunosti odriče svake odgovornosti:

  1. koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje Cafe Sandžak-a,
  2. za bilo koje radnje korisnika nastale upotrebom ili zloupotrebom foruma,
  3. za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom Cafe Sandžak-a.

Autorska prava:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko djelo i zajedničko vlasništvo vlasnika forum.sandzak.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta ili autora teksta.

Odgovornost za objavljeni sadržaj:

Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posljedice koje mogu nastati uslijed objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Email adresa pod kojom je korisnik registrovan, kao i IP adresa pristupa poznati su vlasniku sajta.

Uklanjanje sadržaja:

Molimo da nas kontaktirate putem poruke nekom od administratora, ukoliko je Vaše autorsko pravo prekršeno objavljivanjem na našem forumu, i ukoliko želite da isto bude potpisano ili uklonjeno sa sajta.

Ukoliko iz bilo kog drugog razloga želite da zatražite uklanjanje određenog sadržaja (uvreda, kršenje zakona, kršenje prava, …), kontaktirajte vlasnika sajta i riješićemo problem na obostrano zadovoljstvo.