Anonimno pisanje na forumu

Na zahtjev nekih članova od danas smo uključili opciju anonimnog pisanja na forumu. Anonimni način pisanja na forumu se aktivira tako što se klikne na sopstveni avatar i klikne na ovog “detektiva” ili “špijuna” kako ga god želite nazvati :smiley:

14%20PM

Dok se ne deaktivira privatni način rada, on ostaje aktivan 7 dana. Korisničko ime bit će anoniman plus broj, na primjer anoniman1. Jedini anonimni korisnik kojem neće biti dodan broj korisničkom imenu je prvi anonimni korisnik koji je kreiran na forumu.

Sve teme ili odgovori koji se kreiraju u anonimnom načinu rada bit će kreirane pod korisničkim imenom koje je generisano.

Da li mislite da je ovo dobra stvar na forumu ili mislite da nije u ok?

Ne razumijem zasto bi neko pisao anonimno kad vec koristimo pseudonime? Ne kontam poentu

Pređeš u anonimno, tema ode u light, kontra svemu do sad poznatom :sweat_smile:

Ima ovdje članova za koje je i pod pseudonimom nekima lako doći do zaključka koji mu je identitet, tipa Twitter, FB, Instagram. Pa da bi izbjegli stvaranje nepotrebnih duplih profila, evo i ta opcija.

1 Like

Tamna tema se automatski mijenja samo ako je telefon u dark mode. Vjerovatno ti je uređaj u svijetloj temi. Svijetla tema je na forumu default :slight_smile:

Kao anoniman imaš u potpunosti nov profil koji moraš podesiti isto kao i primarni profil što si namjestio. Nema e-maila, profilne slike, nikakva podešavanja se ne preslikavaju.

1 Like