Aplikacija za čitanje Kur'ana na Bosanskom

Kao sto kaze naslov tražim Aplikaciju za obe platforme gde ce učač citati Kur’an na Arapskom a prijevod biti na Bosanskom/Hrvatskom/Srpskom, ja bih volio znati a i dosta braće su me pitali isto. Da li postoji neka aplikacija da nije Muslim Pro (o čemu ću sutra vidjeti da napišem i da počnem serijal Privatnost I sigurnost na internetu koji će izlaziti odmah nakon što ja primim informacije, za koje se ja u poslednje vrijeme bas zanimam, naravno to će biti na Magazinu tako da ćete moći slušati.

1 Like

Ja koristim iQuran aplikaciju. Košta nekih 10tak dolara ili manje. Imaš onda da izabereš na kom jeziku želiš prijevod, onda možeš da obilježavaš dokle si stigao sa učenjem, ima search opciju gdje možeš i na našem da pretražuješ, tedžvidska pravila, da odabereš po džuzevima ili surama. Ima opciju i da slušaš učenje, stim što treba da downloaduješ, bukvalno samo klikom na zvučnik.
Probala sam mnogo aplikacija, ali sam se vratila na ovu.

Znas li neku za Android uredjaje? Ta mi se cini kao da je za Iphone korisnike?

Auu, e to sam smetnula vidiš. Ne znam iskreno ni kako se to vidi je l ima il nema za android. Ništa brate najbolje da kupiš iPhone :grin:

Mislim da je MuslimPro za android okay, takođe sam je i na iPhone koristio. U to doba jeftina js bila $2 perm. Sad je na mesečnom i godišnjem nivou čini mi se.

2 Likes

Ako mislimo na MuslimPro od Bitsmedia onda bi predložio odmah da je uklonis jer developer aplikacije sarađuje sa Američkom vladom koja baš puno narušava privatnost i šalje podatke i mnogo toga nepotrebnog. Rade zajedno Sa X Files organizacijom. Potrazi malo na Netu pa ćeš videt.

Imaju mnogo da saznaju o meni… kakva li sam ja to ličnost da će mene oni špijunirati :joy:

Šale malo…

Uklonjena je odavno jer nemam iPhone xP počeo sam androidom da se bavim, ali fina informacija… nisam znao.

1 Like