Islam .
O Muhamedu s.a.v.s
App na Bosanskom jeziku kojeg valja downlodovati .
App koga treba downlodovati: Covjek koga treba voljeti
Postavi linkove za iOS(Iphone) i Android korisnike.
Bilo bi sjajno vidjeti i aplikaciju za iOS. Svaka čast za autora, u vremenu kada su ljudi prezauzeti mogu slušati i audiobook sire našeg miljenika i Poslanika Muhammeda s.a.v.s. na našem bosanskom jeziku. MašaAllah!
Ja sam na android .
Vjerujem da je ovaj app isto za iOS i da se samo treba upisati navedeni naslov u iOS app store ili Search Engine .
Nemam link za iOS .
Molim nekoga od vas da ga ubaci i osevapi .
Stvarno sam dao sve od sebe ali nema
Napisi developeru aplikacije mozda ce je i portovati za iOS operativni sistem.
Da je napisan u Unity-u (C#) vjerovatno bi bilo moguće “portovati” za iOS, ali čisto sumnjam da jeste jer bi ga već “portovali” i za PC i za iOS.
Najvjerovatnije je programiran u Android Studiju ili Eclipse, a to znači da aplikacija mora da se isprogramira u Xcode za iOS, što znači programiranje ispočetka iliti dupli posao (kao što smo mi to uradili sa Cafe Sandžak i Sandžakpedia).
Onda to takođe znači da pored $15 za Google Play (Android) koliko platiš jednom i zaboraviš, moraš da plaćaš $100 Developer license godišnje za Apple AppStore (iOS).
E to nisam znao oko license. Super sto me informisan za ovo oko license za programiranje znam da treba se ponovo pisat kod.
MashAllah, šteta što je nema na app store.
Poslali smo mu pozivnicu na email da se pridruži diskusiji:
Esselamu alejkum šejh Abdullah,
Trenutno se vodi rasprava na sandžačkom javnom forumu o aplikaciji koju ste napravili, te učesnike u istoj interesuju nekoliko stvari u kojima bi bilo veoma korisno da im Vi lično odgovorite kad za to nađete vremena.
App koga treba downlodovati: Covjek koga treba voljeti
Mahsus selam
Šejh Abdullah Mujić je sandžački zet, inače .