Apple predstavio AirPods Max, svoje prve “preko-uva” slušalice

Apple je zvanično objavio nove slušalice, prve “over the ear – preko uva” u svom portfoliju, koje se odlikuju i potiskivanjem buke. AirPods Max nude aktivno potiskivanje buke, mogućnost podrške i povezivanja sa Siri digitalnim asistentom, a koštaju $549. Apple ističe da ove prilično skupe slušalice nude “neverovatan zvuk visoke vernosti”, adaptivan EQ i prostran zvuk uz aktivno potiskivanje buke.

2 Likes

Ja sam ih video i pogledao recenzije strane nase nisam ni gledao mozda cu pogledat, kazu recenzenti da zvuk je bolji u Sonyeve predzadnje Bluetooth High End slusalice nego u ove a ove kostaju 2x vise nego Sonyeve.

3 Likes

Sigurno. Ima i boljih od Sony, imaš bayerdynamic, sennheiser, ultimate ears itd.

Svi oni prave strašne slušalice za zvuk, ali kad je u pitanju bluetooth i integracija sa ostalim uređajima - telefoni, kompjuteri, tu zaostaju za ovim gigantima.

Mislis eko-sistem koji Apple pravi da kad udjes u njega teško je izac? Ono kupiš IPhone pa onda Macbook, pa onda Apple Watch pa onda Apple Homepod i posle haj ti izadji iz toga kad ce ti to sve mnogo teže radit ako se opredelis drugačije.

Recimo ja imam AirPods. A volim svoje beyerdynamic, daleko bolji zvuk. Za kvalitetnu muziku uvek koristim ove druge. A za sve ostalo: YouTube, razgovor na telefonu, radio itd koristim AirPods. Zašto? Noise cancelling je bolji. Ima senzor i kada skinem jednu slušalicu YouTube se pauzira ili bilo koji drugi audio. Udobnije su. Imaju kontrole za pauzu na njima. Bežične su. Dakle tehnološki su bolje ali zvuk je osrednji. Dok ove druge sasvim obrnuto.

1 Like