Bošnjačka stranka osuđuje napad na Pljevljaka Emira Pilava

Najoštrije osuđujemo jučerašnji napad na Emira Pilava iz Pljevalja. Napad na svog sugrađanina samo zato što je pripadnik islamske vjere je neprihvatljiv u 21. vijeku i očekujemo od nadležnih brzo rasvjetljenje ovog slučaja, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

Ovo se zove najprimitivniji potpaljeni seljakluk. :rage::rage::rage:

Ne smije da se više kaže MARŠ U TURSKU, kao što su to donedavno radili, pa su ostali dosljedni da na drugi način da oćeraju i ovo malo Bošnjaka što su ostali da žive u Taslidži…

Oni hoce medjusobno da poskidaju glave ovi Srbi iz CG i Srbi iz Srbije a kamoli da nas ne zakace. Mi smo mu tu ono prvo cemo njih da kudimo a nas usput. Debilizam sta da se kaze.

1 Like

Jel si mislio na Crnogorce možda?

Pa to Crnogorci, mislimo na isto.

Neka, Crnogorci nas barem me utjeruju da smo mi Bošnjaci Srbi. Dakle ima razlike i to treba poštovat :wink:

Ada Bošnjaci može a ovo Srbi pa ne bas, ada bolje da nas zovu Turci opet nisu daleko od istine a opet ne stavljaju nas u tu kategoriju istu. Mada dobro šuti dobri smo mi sa Crnogorcima :grin:

1 Like

Ovo nam se dešava jer BS nije pokazao još uvijek čvrstu ruku kad su u pitanju naša prava u CG. Ono što su uradili do sad su postavljanje takozvanih uhljeba namjesto sposobnih u institucije i tako dan za danom… Dok ne izvučemo deblji kraj. Dobro je prošao ovaj Emir kako je moglo da bude. Još uvijek postoji krvoločni četnički duh, samo što ga još uvijek nisu izvukli iz boce.

1 Like

Dobri smo dok im valjamo. Bez nas ni jedne izbore ne bi dobili.

Sve se sjetim kako je Rafet htio podnijet ostavku pred same izbore 2016 kad je bila sva ona frka, teroristi ovo ono. I sad ćute. Mislio da može tek tako da se izvuče, ono kao Allah imanet dosta od mene. E ne more tek tako. Ima da sjediš tu i da radiš kako ti “gospodar” kaže…

I ovaj napad je najvjerovatnije isceniran. Eto da se potpali još malo ne samo izmedju Crnogoraca i Srba, nego i Bošnjake da uvuku u konflikt.

:thinking:

Haj Bgt daj link od tog videa da pročitam ove reply odgovore zašto sto ovaj je otiso u -50 IQ znaci ova nije debil nego je naučni eksperiment koji ima za cilj da pokaže ljudima prototip gluposti koliko jos gluplji čovek može biti.

I sta ces tamo da se svadjas? Jutjubaj “zivot prica majke”. Ako te bas interesuje… :roll_eyes:

Ma ne neću Allahami, nego da pročitam sta pišu ljudi eto pusto onako.

1 Like

Vala samo da se sekiraš bezveze. Mene đavo ponese pa pročitam nekad te njihove komentare, pa mi se utroba isprevrće.

1 Like

Hehe, vjerujem ima njihovih “ravnogorskih” foruma na koje mozes komotno da se nahranis stresa :slight_smile:

Upravo tako. Nego mene vise sjekira ovo “nase” ponasanje sto ti napravi u onoj temi za “ponosno” drzanje zastave s tri krsta…

1 Like