Bujrum na Café Sandžak forum!

Dragi moji, forum je tek u začetku, a opet u završnim fazama testiranja. Stoga i mali broj kategorija, pa i tema za raspravu.

Kako se forum bude popunjavao i nailazio na interesovanje, tako ćemo isključivo na prijedlog korisnika (ili očigledno interesovanje) otvarati druge kategorije. Do tada, neiskreno bi bilo praviti kategorije u kojoj samo ima magle. Imajte razumijevanja.

Facebook grupe i slične platforme nisu namijenjene za raspravu. Svaka diskusija nestane u moru reklama i drugih postova koji zatrpaju bilo kakav pokušaj razmjene ideja i odnesu u zaborav. Da ga ne opisujem kao jednosmjernu komunikaciju. Jednosmjerna komunikacija se tako i prenijela u naš realni društveni život. Kao nekadašnji strastveni forumaš, dugo mi je nedostajao ovaj tip sistema. Pa ujedno i da se odužim mojoj zajednici.

Želim da svi učestvujemo u razvoju foruma i da ovo bude svijetla tačka spajanja, sandžaklija i sandžaklijki, a ne razdvajanja, po bilo kojoj osnovi. Što apsolutno znači da, i ostala naša braća i komšije su mahsus dobrodošli!

Započnite diskusiju. Pozovite prijatelje.

Bujrum i opušteno, kao kod kuće.

4 Likes