Crna Gora je naša koliko i vaša!

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Hazbija Kalač poručio je Demokratskom Frontu da kada im sljedeći put na um padne kako će oni određivati može li Bošnjak biti biran ili može li birati u Crnoj Gori sjetite se da živimo u građanskoj državi i sve dok je ona takva kakva jeste moraćete poštovati ta pravila.

On se osvrnuo na izjavu poslanika DF Milutina Đukanovića koji je rekao da Front nije htio da baštini Crnu Goru kojom upravljaju Bošnjaci, Muslimani i Albanci, upitavši da li su izgubili kompas ili su se vratili na fabrika podešavanja iz 90-ih?

Evo i ja da te dopunim sa izjavom BS-a

Meni je najinteresantnije da se naši uglavnom oglašavaju na FB-u, kao uvaženi Hazbija, pred nekih 2500 lajkača SPP-ove stranice, pa to prenese poneki portal, do BS-a koji to objave eto na svojoj stranici. Ali ni slučajno iz Podgorice ili pak skupštine, nego iz kuće, iza tastature, u Rožajama, obojica… Tuga.

Nemamo mi kičmu kad ovakva bagra smije da se usudi u brk da nam ovako saspe a mi eto, u čudu nekakvome, primimo tu vijest i kao savjetujemo da nam dodje do Rožaja na baklavu. A bježi…