Domovi / Centri za Kulturu u Sandžaku

Evo pošto pokušavamo da organizujemo podforum Kultura i Umjetnost na Cafe Sandžaku, pokušavamo prvo doći do najsvježijih informacija o tome šta se dešava u našim gradovima. Pa da krenemo.

Bijelo Polje - ima bajatu :nauseated_face: internet stranicu koja nije update-ovana od aprila 2018! http://centar.org.me/ ali im Facebook stranica https://www.facebook.com/centar.kulturu/ radi :roll_eyes:

Prijepolje - imaju internet stranicu http://domkulture.prijepolje.rs

Novi Pazar - ima internet stranicu

Nova Varoš - imaju internet stranicu:

Priboj - imaju internet stranicu https://domkulturepriboj.rs

Petnjica - imaju Facebook stranicu https://www.facebook.com/czk.petnjica/ ali obično sve njihove najave preuzimaju sa stranice Radija Petnjice.

Berane - imaju Facebook stranicu: https://www.facebook.com/KulturaBerane/

Pljevlja - tu i tamo neke informacije se mogu pronaći s vremena na vrijeme na stranici https://pljevlja.me/category/vijesti/drustvene-djelatnosti-vijesti/kultura-drustvene-djelatnosti-vijesti ali nemaju svoj portal/stranicu.

Tutin - apsolutno nikakvih informacija.

Sjenica - nikakvih informacija.

Plav - nema informacija.

Gusinje - nema informacija.

Jesam li nedovoljno istražio internet ili stvarno se ne može doći do ovih informacija? Kakvo smo mi to društvo da u 21. vijeku nemamo ovakve informacije na internetu a znamo: ko je na koga pucao, ko je uhapšen i sa koliko droge, ko koga j. u rijalitiju, koliko para ima ovaj ili onaj fudbaler, koji se političar zakašljao, ko je koga pretukao, ko je čiji i kojoj stranci pripada i da ne nabrajam. Sramota.

5 Likes

Jeste jadno… većina gradova nije imala ni bioskop do pre nekoliko. Ljudi samo sede i primaju plate, a dešavanje nema. U Novom Pazaru ima, uvek je i imalo. Za ovo drugoo… ne znam.

Zapravo, svaka ti čast @sila što si i do tih “nekih” informacija došao.

1 Like

Ja se iskreno nadam da će ovaj forum jednom postati mesto gde će se moći naći sve takve informacije :pray:t2::+1:t2: Samo napred!

Još samo da se sve vrati u normalu od ove korone i da možemo ići bar ono u bioskope, ako ne posjećujemo izložbe i pozorišta…