Koje je vase misljenje o Dr. Buttar ?
Dr. Buttar , 5G,Protiv Gejtsove Vakcine , OK ili Ne?
Iskreno prvi put čujem za ovog lika. Pogledajte mu “rezime”:
Vrrrlo kontroverzan lik. Sve na stranu (oduzimanje licence haman koliko puta, kontroverzne terapije, umirali pacijenti pod jakim bolovima bez potrebe itd) ali da je čak i priznao da je imao vezu sa roditeljem jednog pacijenta samo potkrepljuje činjenicu da je njegov profesionalni rad vrlo upitan. I vodeći je u teorijama zavjere…
@Kurtovic je li ovo tema o doktoru ili o ovom njegovom predavanju koje se promoviše na linku?
I ja sam tek jutros prvi put čula za Dr. Buttara. Mogu jedino svoje neko uopšteno mišljenje da kažem da ne mogu da vjerujem da i dalje postoje doktori koji se bore protiv vakcina (a nepobitna je činjenica da su više života spasile nego što su štete nanijele). To što su neke vakcine lošijeg kvaliteta i izazvale su određene reakcije kod određenog broja pacijenata, apsolutno ne bi smjelo da se tumači da su štetne. Opet želim da naglasim da je ovo moje mišljenje kreirano na osnovu onih informacija koje sam ja pročitala.
O 5G isto iznosim svoj stav: živimo u vremenu izopačenih vrijednosti, gdje je ok biti homoseksualac ili transvestit, ali nije ok biti nevin sa 18 godina, gdje je ok djeci još u vrtiću puniti glavu kako je ok biti blizak sa istim polom i da polovi i rodovi ustvari ne postoje, gdje je ok gledati rijalitije, nasilje, nemoral i golotinju svakodnevno na TV ekranima, i sad smo zabrinuti jer će 5G da nas uništi… Ok. Brinemo za zdravlje nas i naše djece. Ali daleko je opasnije sistematsko moralno uništavanje društva od bilo kakvog zračenja.
Dr. Buttar je jako hrabar i bori se protiv farmaceutske mafije koliko god moze a moze dosta toga izgleda .
Bivsi doktor u americkoj armiji .
Pohvaljen od strane nekoliko nobelovaca koji su na drugoj i ispravnoj strani .
Dr. Buttar nije protiv vakcinacije nego je protiv nametanja vakcine od strane drzava kao Mandatory .
Njegov sin je stradao od neke od tih vakcina .
Amerika placa 4 milijarde godisnjo odstete gradjanima koji su sudili farmaceutske kompanije jer su vakcine poremetila zdravlje i izazvale velike zdravstvene probleme kod primaoca . Naj vise mentalnih poremecaja .
Umjesto da farmaceutska industrija placa odstete , oni su koruptivno napravili ugovor da vlade placaju ostete za njihove greske u kvalitetu vakcina . 4 milijarde godisnje ! To je za mene dovoljnjo da vise nikada nemam povjerenja u vakcine . U pitanju su nasa djeca . Doktori koji daju vakcine nemaju pojma sta je u sastavu same vakcine niti smiju pitati .
Oni koji pitaju , postaju automatski ono sto su napisali u profilu dr.Buttara .
Čak i najveći borci za vakcine nikada neće reći da su 100% i u svakom slučaju sigurne. Kao što neće reći ni za antibiotik, brufen i druge analgetike, hormonske pilule, čak i za neke biljne preparate, jer znaju da su, za nekog manje za nekog više, ali de facto štetni. Ako je žena npr. trudna, čaj od majčine dušice može da joj izazove pobačaj. Što ne znači da je majčina dušica štetna.
Ako je vakcina toliko štetna, zašto većina djece ne reaguje?
Ja, kao laik, imam ubjeđenje da vjerovatno postoji “trigger” prije vakcine koji je roditeljima nepoznat, i koji vakcina samo pokrene. Kao što dijete isto tako može umrijeti od alergije na kikiriki, za koju roditelji nisu znali.
Smatram da je bitno provjeriti i ako je moguće nabaviti kvalitetnije vakcine ako sumnjamo u one besplatne. Ali mislim da nije ispravno izbjegavati ih.
Podijeliću mišljenje jednog od naših najboljih (ako ne i najboljeg) sandžačkih ljekara.
Problem je kada se nesto silom tj zakonom namece .
Ne smije se mijesati teza " za vakcinu ili protiv " To je nametnut naslov .
Ne protiv vakcinacija .
Ja skrecem paznju da u USA , godisnje se isplati 4 milijarde dolara na ime ostecenih koji su dobili sudske sporove . Nije lahko dobiti sudski spor protiv drzave . To su minimum na hiljade pacijenata .
Sto se tice doktora , oni veze nemaju sta je unuta vakcine . Niti ce imati . Nit ih to bas brine .
Prate oficijalnu dokumentaciju koju dobijaju od farmaceutske industrije i od institucija koji odobravaju tu istu vakcinu . Kada je i jedan doktor dao tu istu vakcinu na neutralno ispitivanje u neutralnoj labaratoriji ? Nikada . Niti ce smjeti to uciniti .
Malo smo skrenuli sa teme .
Htjeo sam vise doznati o pokretu koji je Dr. Buttar pokrenuo i sa kojim je vodio razgovore sa Trampom .
Vise me to interesuje .
Ja bih se pre odrekao mikrotalasne pecnice (koja eto zraci hranu) nego bio protiv 5G. Naravno, ako bi morao da biram. A ne volim hranu iz mikrotalasne jer mi je ukus bezveze. Vise volim toster
Kod nas se mnogo toga namece. Na primer osnovno obrazovanje? Sto bi se to razlikovalo od obaveznih vakcinacija?
Mislim da je vakcinacija drustveno dobro. Zivimo u svetu gde je na primer stopa smrtnosti pri rodjenju smanjena drasticno! Svako drugo dete je pre samo 50-100 godina umiralo sto pri rodjenju, sto u ranoj dobi. Ovo sve zahvaljujuci modernoj medicini!
Kad je Trump u pitanju, nije samo Buttar upitan. Svi njegovi savetnici su upitni. Covek povlaci nezapamcene poteze. Pogledajte samo koliko ljudi je zarazeno koronom u USA!
Opet da se vratim na 5G. Uh… dovoljno sam star da se secam pre 20tak godina koliko se pricalo o zracenju telefona i GSM signala. I sta? Nista. Zraci nas Sunce mozda vise nego bilo koja tehnologija.
A koliko vidim, Buttar koristi neke pomade za lecenje autizma? Mmm…
Pa i ovaj je isto doktor? Je li realno da niko ne zna, osim antivaksera, šta se u vakcinama nalazi?
Iz intervjua koje sam odgledala, vidi se da je gospodin Buttar jako inteligentan, i neke stvari o kojima govori apsolutno su na mjestu (bespotrebno nošenje maski na primjer).
Ipak, oko većine stvari, drži se samo teorije, ništa opipljivo ljudima ne može da pokaže i potvrdi tu svoju priču.
A što se tiče toga da je mnogo ljudi dobilo odštetu, to meni ništa ne govori. Dobar, ili dobro plaćen advokat može i najbrutalnijeg ubicu da oslobodi, najnevinijeg da učini krivcem, oduzme dijete nepravedno roditelju itd.
Niko tacno ne zna ni kako se pravi koka kola pa je svi pijemo. Naravno da nece proizvodjac da kaze od cega se sastoji, jer ode biznis u Kinu. Mada Kina inace proizvodi najveci procenat lekova koje amerikanci konzumiraju.
Apsolutno se slazem i podrzavam borbu protiv farmaceutske mafije kao sto kazes, ali mislim da je vise u pitanju ogroman novac nego bespotrebni ljekovi koji se iznose na trziste. Uzmimo na primjer insulin. Insulin je postao 2000% skuplji u odnosu na period prije 20 godina, a patent je bukvalno prodat za nista jos prije 100 godina. E to se opravdano zove mafija. Mislim da su ljekovi generalno skupi i da je u pitanju veliki deal izmedju vlada drzava, osiguravajucih kuca i samih farmaceutskih kompanija. Zato su i velike odstete mozda i neopravdano. Jer ako nema odsteta mislim da bi se osiguravajuce kuce za kratko vrijeme obogatile i onda ne bi imale odakle da crpe novac jer bi ga bilo puno i ne bi imali opravdanja da podizu premije na osiguranje! Mislim da tema oko farmaceutske mafije ne moze iskljucivati osiguravajuce kuce koje mislim da zapravo isplacuju taj novac, a to je kompleksna prica.
E sad, sto se tice Gejtsa ja mislim da je lik ucinio mnogo za covjecanstvo jer ne bi mi danas kucali ovako na tastaturi i imali ovako lijep graficki interfejs, za pocetak. Mislim da je njegov doprinos covjecanstvu, zdravstvu i globalnom siromastvu veliki i da ne treba podcjenjivati njegov uticaj i ucinak na tom filantropskom polju.
Sto se tice 5G, mislim da tehnoloske kompanije guraju svijet na ivicu onoga sto je dozvoljeno i onoga sto je potencijalno stetno po zdravlje. Ovo namjerno kazem potencijalno, jer su istrazivanja do sada pokazala da su frekvencije na kojima radi 5G u granicama dozvoljenog zracenja radio talasa, ali relativno blizu potencijalno stetnog. Ako uzmemo u obzir i da imamo dokazano stetnu radijaciju, to znaci da se bukvalno 5G nalazi u zelenoj zoni blizu zute zone a ne i u zutoj zoni, a imamo i onu crvenu koja je dokazano stetna. Potencijal 5G mreze je ogroman, znaci imaces povezano bukvalno sve sto zamislis sa vrlo vrlo malo energije, i bilo bi steta da se ne iskoristi. Mozda u tom smislu ljudi budu imali vecu korist nego stetu!
Sto se tice retardacije i oboljevanja slozicu se sa @Brada i mogu samo da dodam da sam se kao dijete cini mi se vise nagledao mentalno oboljelih i autisticnih nego danas. Ili je to samo moje subjektivno zapazanje… Ne znam sta statistika kaze za ovo, mozda bi trebalo istrazit?