Epic Games ; GTA 5 Premium Edition potvrđen kao besplatna igra ove sedmice

AŽURIRANJE :mantelpiece_clock: 21:44

Moguće je preuzeti igru samo ulogovati se na Epic Launcher I ukucati GTA V i trebalo bi da se pojavi katalog za kupovnu.

Grand Theft Auto 5 može se besplatno prijaviti na Epic Games Store odmah - pod pretpostavkom da možete učitati stranicu. Toliko je potraznja za igricom da su se bukvalno serveri uzarili.

Ažuriranje : Trgovina Epic Games trenutno ima problema sa učitavanjem, možda zbog velikog broja ljudi koji odlaze na web mjesto kako bi zatražili današnju besplatnu igru. Epic je u tvitu potvrdio da ima veliki promet i sporo učitava vrijeme i da tim “aktivno radi na skali”. Prodavnica je upravo pokrenula i veliku Mega rasprodaju kako bi se poklopila sa ovonedeljnim besplatnim.

Sljedeća besplatna igra Epic Games Store je velika: Epic je potvrdio da je Grand Theft Auto V sljedeća besplatna igra na raspolaganju za preuzimanje i zadržavanje. GTA V je sada besplatan do 11. juna , tako da imate skoro mjesec dana da bez ikakvih problema nadmetate igru. To dolazi nakon što je izbrisani tweet ranije ove sedmice rano objavio uslugu.

Da biste zatražili bilo kakve besplatne Epic igre, trebate besplatan račun Epic Games Store u koji želite dodati igru. Nakon što igru ​​dodate u košaricu i kupite je za nula dolara, ona će zauvijek biti u vašoj biblioteci, spremna za preuzimanje u slobodno vrijeme.

Grand Theft Auto V tek je najnovija na dugom popisu besplatnih igara koje je Epic izdao od početka programa u prosincu 2018. godine, a prethodni pokloni uključivali su i druge priznate naslove poput What Remains of Edith Finch , The Witness , Batman: Arkham Collection , Celeste , i više. Možete pogledati naš ažurirani popis svih Epicovih prošlih besplatnih igara za brz pregled onoga što je besplatno bilo u prošlosti.

Grand Theft Auto V zaradio je “super” 9/10 u GameSpot-ovom GTA V pregledu , koji je ažuriran za PC, PS4 i Xbox One verzije. Kritički Mark Walton pohvalio je zapanjujuće vizualne predmete, odličan način rada u prvom licu i fantastičnu glumačku igru ​​i pisanje.

“Činjenica da o tome uopće razmišljam u video-igrama koje su toliko popularne i, kao što je, mainstream kao GTA V, svjedoče o njenom kvalitetu”, napisao je. "Preko godinu dana kasnije, GTA V ostaje jedna od dosledno zabavnih video igara koje sam ikad igrao. Čak i bez spektakularnih novih vizuala, načina prvog lica, epskog novog železničkog pištolja, novih misterija misterija ubojstva za Michaela, nove, čak i krznene životinje, podrška za daljinsko igranje na PS4, planina novih pjesama na radiju (uključujući moju osobnu omiljenu, Backstreet Boys na pop stanici, I Want It That Way na pop stanici), te povratak vozila poput klasičnog Dodo-a hidroavion, GTA V i dalje bi vrijedila igrati. "

Izvor : GameSpot

2 Likes

Nisu ni sanjali da će ovakva zainteresovanost da bude :smiley:

1 Like

Fortnite beše od Epic Games ? To je bila ubedljivo najjača igra dok je apdajetima nisu uprskali…

1 Like

Najverovatnije ali da Epic Games je kreator Fortnite igrice.

1 Like

Kakvih još igrica ima Epic Games? Jesu li bolje od Riota?

Ima sad ne znam dal se promjenilo, Civilization 6 koji je 60€ tipično i koja je dobra igrica čini mi se nikad je nisam igrao al sam je uzeo za besplatno kad je bila. Do početka Juna će biti još Borderlands koji je sledeći i izlazi za 2 dana za free na Epic A evo ova je free još 2 dana.