Fejsbuk kupuje GIPHY za 400 miliona! 😅

Giphy je masivna video biblioteka, sa stotinama miliona svakodnevnih korisnika koji dele milijarde GIF-ova, a koji generiše prihod putem brendiranog sadržaja. Dodavanje Fejsbuk prodaje i marketinške vatrene snage moglo bi biti ono što ga od popularnog servisa pretvara u visoko profitabilni.

Kažu da će ozvaničiti prodaju kasnije danas (verovatno po američkom vremenu).

Izvor : Axios

Majko moja, na šta će Fejsbuk da liči ubuduće? Novi gigant? Ili to već jeste sveukupno sa Instagramom i WhatsApp-om… :thinking:

Ma svašta će bit. Gledaj Tech Altar na YT njegove storije (YT Story) svakog petka on izvještava sta je bilo tokom ove nedelje i bas je malopre izbacio stori i pričao o ovome.

Sva je prilika da ce se Giphy integrisati sa Instagramom. Cim je TikTok premasio broj korisnika Instagrama eto Zukerberga da napravi novi korak… kako nisam pametan da predvidim ovako nesto :upside_down_face:

1 Like

Ma već je Giphy integrisan sa IGom. Zato slabije koristi Gifove

1 Like

Mozda se krije strategija iza toga. Mnogo stosta je integrisano sa Giphy, sto moze znaciti da ako Zukerberg je sada vlasnik Giphy ce da bude ekskluzivan samo za korisnike Zukerbergovih aplikacija i ni jedne vise.

FejZbuk samo kupuje… ne samo Fejzbuk a i Apple. Shazam prvo, pa Darsky weather app, koja ne balkan ne postoji… možda je uvedu.

Giphy je prejaka app, i koriste je uglavnom svii… śta da kažem, posrećilo im se :grin:

Objasni tu Darsky Weather app kakva je .

3 Likes

Typo… sorry :grin: Dark Weather app, koji je apple kupio.