Može li neko da mi objasni kako je poglavar Islamske Zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić uspio da nagomila ovoliki dug? Kako, čime i od kojih para će ovo muslimani da plate? Naravno, ako ne on sam iz svog džepa?
Fejzić zadužio Islamsku Zajednicu 3,15 MILIONA EURA 😨
Ovaj neda je olesio narod od para nego je nabio cifru milionsku .
Ne mogu da zamislim koji porez ovo moze biti ali namazan je ovo lik. Mozda jedino na doprinose za plate? Heh, sve mladi ljudi inace, kad vide za par desetina godina da im nije uplacivano penzijsko… Pisace istorija.
Kako je uopste moguce da dodje do ovakvih katastrofalnih zaduzenja?? Zasto su do sad cutali? Ne pravdam ponasanje jednog verskog poglavara, koje god vere da bude, a posebno jednog muslimana, ali neko mu je sigurno precutkivao za sve ovo. Sad ce kola da se slome samo na njima (verskim zajednicama)? Sve su to mutne price. Dok drzavi odgovara cute, posle svako kriv samo drzava nije.
Možda. Ali mislim svakako da bi bilo korektno i fer da se IZCG oglasi po ovom pitanju, jer IZ nije Fejzićevo privatno vlasništvo.
Ponaša se kao da jeste. I niko ne smije da prne jer to je fakat Milov čovjek. Čovjek bez stava. Dakle mekušac.
Znaci da ga je Milo podrzavao dok je tajio porez, a sad ga pustio da ga razapinju.
Ocigledno to tako ide. Uhvatili su Fejzica sad im ko marioneta dodje. Isto kao i Bosnjacku Stranku.