Gašenje lokalne registracije na Sandžakpediji

Zbog sve učestalijeg spamovanja na Sandžakpediji a i zbog projekta (u sporom ali sigurnom razvoju) uvezivanja svih sandzak.com servisa, prijava na Sandžakpediju će se odvijati od danas isključivo preko Cafe Sandžaka, odnosno ovog foruma.

Dakle, da bi se pravile i uređivale nove stranice na Sandžakpediji, uključujući i Sandžakpedijin rječnik, na linku Prijavi me se klikne na “Prijavi me preko Cafe Sandžak”. Ako ste već prijavljeni na forumu, bićete automatski redirektovani i možete praviti nove ili uređivati postojeće članke. Ako ne, onda poslije logovanja (ili registracije) na ovom forumu :slight_smile:

Napomena: Postojeći korisnici na Sandžakpediji koji imaju isti username i na Cafe Sandžak ne mogu trenutno da se “linkuju”. Tako da smo ostavili normalno prijavljivanje (ali ne i registraciju). Posle linkovanja istih korisničkih imena ćemo i to ugasiti.

Objaviću ovdje update kada se i taj dio završi.

3 Likes

Linkovanje istih username/email naloga na Sandžakpediji i na forumu je uspješno prošlo. Ako vam ne radi, ne ustručavajte se da prijavite problem ovdje.

Normalno prijavljivanje na Sandžakpediji je ugašeno, s tim svi dodatni nalozi su neupotrebljivi od danas. Tako da će korisnici morati da se ubuduće prijave preko ovog foruma.

3 Likes