Goodbye BiH, welcome RSexit

Srbija se zalaze za cijelovitu BiH? A Dodik iz te Srbije govori kako ce da otcijepi susjednu drzavu i da jedan dio teritorije pripoji Srbiji. A Vucic to vjesto ignorise i ponavlja istu pricu da se zalaze za integritet BiH. Kakve su ovo igre?

Da li ovom izjavom Dodik salje srbe u pakao? Da li ce institucije BiH i Medjunarodna zajednica konacno odraditi svoj posao da makne ovog “Ronhila” ?

#RSexit, a cinjenica da svake godine izmedju 17-30.000 ljudi napusti RS :slight_smile:

EQ_on8iWsAUgE5a


Historija se ponavlja? Ponavlja se isti scenarijo kao 1992?
Ovaj put Dodik poziva sve srbe da stanu iza svoje političke propagande. Je li ovo početak novog rata u Bosni?

1 Like

Dodik ima kuću u Beogradu, zakuha, i pobegne. Do rata neće doći niti smije da dođe do toga. Nisu više Bosanci sami.

Nemoj ko da te cuje. Ovo ima veze samo sa politikom. Igra prljavu igru da ostane jos to malo na vlasti. Jer kad Dodik ode, nece imati ko zesci od njega da potpaljuje vatru i igra igru sa ovim nasim izdajnicima. Sit gladnom ne veruje.

Naljutio se zbog malo zemlje? xD

Dodik je najbolji Srbin za Bošnjake, puno laje a ništa ne radi, puno gora je opozicija vjerujte.

S tim da nema dobrog Srbina za Bošnjake da se zna

Ne razumem? :stuck_out_tongue: Kako to misliš?

Znas kako, od njih bar znamo na cemu smo. Nema tu ljubavi i prijateljstva, moze samo da se uspostavi dobra saradnja na obostranu korost. Dok, kad je opozicija u pitanju, najzalosnije je sto to budu opet Bosnjaci koji nemaju milosti jedni prema drugima.
Sinoc sam saznala da mi je drugar od mektebakih dana ubijen i to od strane svog sugradjanina. Ne treba nama ni Dodik ni Vucic, mi smo sebi nekad najgori.