Kakvo je bilo vaše detinjstvo?

Dragi forumaši,

vidim da nas ima ovde u malom broju, pa evo i ja da počnem neku temu.

Kakvo je bilo vaše detinjstvo? Lepo ili ružno? Obrazložite zašto?

Što se mog detinjstva tiče mogu da kažem da sam bila bezbrižna devojčica. :wink:

1 Like

Zavisi kad si i đe rođena lutko. Do devedesprve sve bilo sjajno. TV u koloru, video rekorder, cd plejeri, puni džakovi igrački za novu godinu, ljetovanja, zimovanja, škola na nivou, sport, stripovi… A onda potom svaki dan u mom sjećanju je postao sive boje…

Licno meni je detinstvo bilo veoma lijepo i zabavno, izuzetno ispunjeno dobrim stvarima i bezbriznosti i ja sam ajde da kazemo ona zadnja ali prava generacija kraj 90-tih godina koja je dosta toga dozivela na malo drugaciji nacin ali u isto vrijeme isti kao i u 80-im godinama. Nesto poput igranja do aksama, konstano druzenje, dobre vrednosti i dobro ispunjeno vrijeme i uopste igracke i sve ostalo sto je ispunjavalo jedno dijete za to vrijeme 2000-tih i mogu kazati sve je lijepi islo do zavrsetka 2013 i negde 2014 godine posle je pocelo ovo danasnje vrijeme Neuzubillahi sa nekom prejadom, preuvelicavanjem , grdjenjem, guranje nekih nekih morala i propagandi. Zao mi je sto je tako, nadajmo se boljim vremenima.

Meni je do srednje skole sve bila jedna ogromna crna rupa.

Je li dovoljno da kazem da mi se govorilo (kad bih se zagrcnula), sljedece: “Vidi, NATO!” umjesto, “Vidi, ptica!” ? :slight_smile:

A od srednje, prilagodi se ti “gradu tri vjere” koji te tjera da budes ni/jedna.

A onda se prilagodi vecem gradu. I vecem. I vecem. Ako smijes… ako vjerujes sebi, i ako vjerujes u sebe.

2 Likes

Veoma interesantan zakljucak.

2 Likes