Lidl u Novom Pazaru

Iako je prošlo već tri dana od ovoga, morala sam da objavim, malo smo se ućutali na forumu.
Konačno se otvorio Lidl u Novom Pazaru. Reakcije se vide na fotografijama, ali ono što me je začudilo je da je bilo i negativnih komentara, navodno zbog svinjskog mesa koje nudi Lidl. Interesantno da niko do sad nikad nije reagovao na podrume alkoholnog pića, kockarnice i noćne klubove.
Baš me zanima kako vi gledate na to.

2 Likes

Ja sam isto gledao al nesto se nisam bas ni interesovao da komentarišem pa da to uradim ovde. Lično da prodaje se svinjsko meso, mi ga nećemo jesti tu ima i za sugrađane koji to jedu opet moramo da budemo solidarni ali opet nije imalo do sada ne kontam što su stavili sada totalno nebitno, trebalo se prvo raspitati ali opet ko pita za šta u ovoj korumpiranoj državi . Ono nije bas lijepo al i ko sto kažeš kada zatovrimo kockarnice koje su najveći problem od svega jer je izuzetno loše gledati mladice i ostale kako ulaze tu , nocni klubovi nesto ne znam toliko što smetaju mnogima ako ti se ne ide, jednostavno izbegnes , čak ih ima i u Turskoj i ostalim mnogo većim Muslimanskim zemljama tako da to možemo zanemarit, jer realisticno to je opet mesto zabave to što ima alkohola unutra i to, to je vec druga prica možeš se ti i lijepo provesti u klubu bez alkohola. Alkohol ne možemo zaustaviti zato što njega služe većinom lanci vecih marketa i trgovina pa i po neke male prodavnice ali to je totalno neuporedivo sa Maxijem, Ideom, i sad Lidlom.

1 Like

Pa ako se u klubu sa alkoholom mozes provest dobro i ne pit alkohol, ja mislim da se i u supermarketu mozes namirit a da i ne pomislis da kupis svinjsko meso ili bilo sta sto sadrzi svinjetinu.
Ja sam danas vidjela da sheruju neke postove o nekim proizvodima koji imaju svinjski zelatin. Sad ce se sve price svest na to kako je to zapadnjacka namjera, sto apsolutno smatram da nije tacno. Ako uzmemo analizirat svaki proizvod koji sadrzi svinjski zelatin, alkohol ili svinjsku mast, odavno je to vec na rafovima nasih marketa. Cak i kod lokalnih vlasnika u Sandzaku.

2 Likes