Mehaničke tastature mišljenja

Već neko vreme se kanim da kupim mehaničku tastaturu ali ne znam za koju da se odlučim. Imate li neku preporuku? Jedan od uslova je da ima bluetooth, ne mogu da se teram sa kablovima više.

Hvala :slight_smile:

2 Likes

Preporucio bi ti da odlgedas kanal Vladmira Pejica on rade recenzija periferija dosta cesto. Ja licno ne koristim Mehanicke jer nesto ne znam nikad nisam ni imao a mozda da nedje nadjem u prodavnicu da probam mozda bi uzeo. Videcu ali eto ko ovog mozes pronaci dosta recenzija.

Gejmer sam bio. Al’ nikad nisam koristio mehaničku tastaturu. Mi smo navikli na staro, zato smo i pro bili.

Da ti preporučim ne mogu ništa :joy:

1 Like

Ako si stari gejmer onda si sigurno koristio nekad mehanicku tastaturu.

Nemam bas vremena da gledam njegov kanal da bih pronasao ono sto mi treba. Mislio sam da kupim Vortex Race, ali je ima samo na USB prikljucak.

Ima ova na bluetooth, ali mi se manje svidja od ove prve.

Ili isto ova Vortex Tab samo manja, mislim sa manje tipki.

Volim da lupam po tastaturi onako bez milosti. Mehanicke tastature su mi najbolje za to, imaju fantastican glasan zvuk i kad tipkas i kad lupas po njoj :grin: Ove nove kad je lupis kao da si lupio o parce lima a i ruka zabolji :smile:

Znaci hajes da lupaš tastature i posle jedan rage quit I ode 100€ u PM. Vala bolje imat ove obične pa i ako je pukneš neće se cijela u paramparčad.

Ocigledno se nisi potrudio ni da procitas o Vortex tastaturama, a kamoli imao prilike da je vidis uzivo. Tastatura stoji na jednom vrlo debelom parcetu aluminujuma a tipke su mehanicke, vrlo debela plastika koju mozes da rasklopis kao biciklo i sve zamenis. Neunistiva osim ako prospes nesto slatko po njoj kao koka kolu. I zbog svega toga ne kosta bezveze 100tinak evra.

@gameover samo običnu, jer redovno je išla od zid… bolje sam prolazio i plaćao je 300 dinara :joy::joy::joy:

Pa nije fazon da je slomiš nego da se iživljavaš i eventualno povrediš nekoga :grin:

Konačno sam se odlučio i poručio Vortex Race 3 RGB verziju (da svetli :smiley: ) sa MX Brown svičevima. Mislio sam se i oko ove Filco ali sam odustao.

Evo jedan dobar review o Vortex Race 3 RGB. ali je ovaj lik uzeo MX Blue svičeve. Ubila bi me devojka da sam uzeo blue :smiley:

O mehaničkim tastaturama dobar video.

1 Like