Motorola dobitnik druge Red Dot nagrade!

Motorola je dobila novu Red Dot nagradu, drugu po redu ove godine, za upravo predstavljene Edge i Edge+ smartfone. Potpuno nova porodica flegšipova dobila je priznanje od strane najcenjenijeg takmičenja za dizajn za svoj izuzetan kvalitet dizajna. Dizajneri i kompanije iz 60 zemalja su se u 2020. godini takmičili za ovu nagradu sa preko 6.500 proizvoda, a svega 25% dobilo je ovo izuzetno priznanje.

Lijepa ova Motorola. Nisam imao motorolu ihaha od kad ali o ovoj bi razmislio. Generalno mislim da su se kasno uključili u trku s pametnijem telefonima inače bi bili barabar sa Samsungom u to sam ubijedjen.

Ja ne znam do zaista djeli njima Red Dot nagradu zato sto je Evo po mojem velikom znanju oko smartphona, manje od Pcu ali i tu dosta znam, jednostavno ništa nesto posebno nisu uradili da bude to ono vau. Jeste dobar telefon ali cena ne odgovara a plus ostali imaju bolje ponude. Tako da ne vidim njih kako će uspjeti posebno od kad su kupljeni od strane Lenovoa.

Iako gotovim Apple, mislim da je ova nagrada za dizajn zaslužena. Nisu nikog iskopirali i baš furaju onaj svoj motorolin fazon što je svakako za respect :fist:t3:

1 Like

Apsolutno! Ne slazem se mozda sa kvalitetom ili tehnologijom unutra, ali je nagrada zasluzena!