Umjesto da ostane “” za lajkovanje postova na forumu Cafe Sandžak, da li imate neku ideju čime bi moglo srce da se zamijeni? Čisto da budemo originalniji.
Samo nemojte predlagati “”
Bilo koja ideja je dobrodošla. Pa da promuhabetimo o tome.
Umjesto da ostane “” za lajkovanje postova na forumu Cafe Sandžak, da li imate neku ideju čime bi moglo srce da se zamijeni? Čisto da budemo originalniji.
Samo nemojte predlagati “”
Bilo koja ideja je dobrodošla. Pa da promuhabetimo o tome.
Sta drugo sem jednog lijepog ljiljana ili neke mini Sandzak zastave Mada meni je ok i ovo
.
Ja sam isto razmisljo da predlozim kategoriju “Zanimljivosti” da npr. nesto sto bih serovo trivijalno-zanimljivo ne ide u kategoriju “Razno”.
Ne znam koliko bi bilo intuitivno ljudima da daju “lajk” ljiljanom ili zastavom
Otvaramo nove kategorije po potrebi. Postuj nešto što si zamislio u Razno pa ćemo iz te kategorije prebaciti u novu. Samo možda da osmislimo neki originalan naziv za “Zanimljivosti”? I opis?
Ja mislim da je ovo srce sasvim okay.
Ja bih samo dodao pored ovog srceta i jos jedno dugme npr
A nemoj da si takav, nemoj da te @sila zamrzne
Meni je ovo srce ok, ali ne bi bilo loše da ima bar još jedna opcija, za nesviđanje, neslaganje. Mada, s druge strane, u jednostavnosti je ljepota. Ako se nekom ne sviđa, jednostavno nema srce i ćao.
Bas tako ako nekom se ne svidja misljenje neka obrazlozi zasto, ako mu se svidja i slaze se sa tim misljenjem onda mu da lajk ili