Neka ideja za lajk umjesto ❤

Umjesto da ostane “:heart:” za lajkovanje postova na forumu Cafe Sandžak, da li imate neku ideju čime bi moglo srce da se zamijeni? Čisto da budemo originalniji.

Samo nemojte predlagati “:+1::blush:

Bilo koja ideja je dobrodošla. Pa da promuhabetimo o tome.

1 Like

Sta drugo sem jednog lijepog ljiljana ili neke mini Sandzak zastave :slightly_smiling_face: Mada meni je ok i ovo :heart:.
Ja sam isto razmisljo da predlozim kategoriju “Zanimljivosti” da npr. nesto sto bih serovo trivijalno-zanimljivo ne ide u kategoriju “Razno”.

3 Likes

Ne znam koliko bi bilo intuitivno ljudima da daju “lajk” ljiljanom ili zastavom :slight_smile:

Otvaramo nove kategorije po potrebi. Postuj nešto što si zamislio u Razno pa ćemo iz te kategorije prebaciti u novu. Samo možda da osmislimo neki originalan naziv za “Zanimljivosti”? I opis? :slight_smile:

1 Like

Ja mislim da je ovo srce sasvim okay. :slight_smile:

1 Like

Slozio bih se sa @GlasSaTromedje nesto je ljiljan bolji nego :heart: kao lajk. Mada oboje su dobri.

1 Like

Ja bih samo dodao pored ovog srceta i jos jedno dugme npr :fu:t2: :grin:

1 Like

A nemoj da si takav, nemoj da te @sila zamrzne :joy:
Meni je ovo srce ok, ali ne bi bilo loše da ima bar još jedna opcija, za nesviđanje, neslaganje. Mada, s druge strane, u jednostavnosti je ljepota. Ako se nekom ne sviđa, jednostavno nema srce i ćao.

3 Likes

Bas tako ako nekom se ne svidja misljenje neka obrazlozi zasto, ako mu se svidja i slaze se sa tim misljenjem onda mu da lajk ili :heart:

3 Likes