Novi projekat - Sandžak Cloud ☁

Selam svijete!

S ponosom vam predstavljam Sandžak Cloud koji je nastao kao potreba da se pohranjuju i razmjenjuju fajlovi na što bezbjedniji način. Svi fajlovi na Sandžak Cloud-u su enkriptovani na disku.

Štaviše, svi office fajlovi (excel, word, powerpoint itd) se mogu uređivati na licu mjesta. Osim toga, čuvaju se i automatske verzije istih fajlova, te ako dođe do greške, može se vratiti prethodna verzija.

Svi SandžakMail korisnici su na ovaj način dobili 1GB extra storage, i svi koji imaju SandžakMail nalog se mogu odmah ulogovati i čuvati i dijeliti fajlove putem email-a, ili putem javnog linka, te zaštititi iste šifrom.

Putem Webmail-a se takođe može pristupiti svojim fajlovima na Cloud-u. Isto tako, može se napraviti webdav link tako da samo mapirate svoj drive na svom računaru. Interfejs je intuitivan dovoljno, tako da očekujem od malo tehnički obrazovanijih (korisnici Mega, Dropbox, Google Cloud itd) da se odmah uhvate u koštac sa novim servisom.

Oni kojima treba pomoć, rado ćemo uskočiti i pomoći za sve što je potrebno.

Ako nekome treba više od 1GB… možemo da se dogovorimo. Rado bih podigao za svakoga na 20GB, ali s obzirom da ovo sve ide trenutno iz mog džepa… od mene dosta :slight_smile:

Link za :cloud: -> https://cloud.sandzak.com

Cloud_favicon

4 Likes

Odličan projekat, svaka čast i na idejama i na njihovom primenjivanju :handshake:

3 Likes

Osim što ćemo biti efikasniji u organizovanju naših fajlova sa jakom enkripcijom, tu su i druge prednosti koje treba da napomenem:

Uštedet ćemo novac a i što je glavno vreme! Ne moramo da investiramo u novu opremu, server, osobolje. S obzirom da je trenutno tako, po 1gb, mnogo je efikasnije nego drugi neki cloudi.

Saradnja - kao što je @sila napomenuo, mogu da se uredjuju fajlovi live, gde se uštedi mnogo vremena u saradnji i koordinaciji preko interneta sa kolegama iz tima, uz odredjeni stepen bezbednosti.

Povećanje produktivnosti, lakoća pristupa i pouzdanosti!

Što se mene tiče, oragnizuj meeting, spreman sam za razgovor ! :smiley:

4 Likes

Super ideja, nextcloud je najbolji cloud servis :+1:

4 Likes

Haha, bravo! Ovo sam čekao :smiley: Zaista, od odabira open source projekata, nextcloud je pobjednik definitivno. Hvala na komplimentima i bujrum nam češće @Dado :wink: