Odobrena aplikacija za merenje krvnog pritiska na Galaxy Watch satovima

Samsung Electronics je objavio da je njihova aplikacija za monitoring krvnog pritiska na Galaxy Watch satovima odobrena od strane Južnokorejskih regulatora. Samsung Health Monitor aplikacija će biti dostupna za Galaxy Watch Active 2 časovnike tokom trećeg kvartala u Južnoj Koreji, ali nisu objavljene informacije za druga tržišta.

1 Like

Da veoma korisno i lijepo od Samsunga. Licno treba ovaj sat uzeti nekom svom koji ima poviseni krvni pritisak ili smanjeni krvni pritisak (hipertenziju ili hipotenziju) kao npr stari djed kojem mozemo gledati da mu drzimo krvni pritisak i ostalo pod podrazumevanim ili normalnim nivoima puten naseg Galaxy smartphonea, mada malo bi bilo teze nauctiti djeda neke stvari koje treba da zna (uzimam djeda samo za primer moze da bude bilo ko) i naravno punjenje bezicno ili ti “Wireless” punjac na koji samo stavis sahat i on se puni zbog jednostavnosti to kod starijih osoba, kod mladjih isto moze ali isto moze i samo ukljucivanje sata na punjac mada u oba slucaja je najbolje sto vise pojednostaviti. Ostalo je sve dobro i super.

Vredi li uzimat ovaj sat?:smiley:

Pa znas kako ako hoces se bavit fitnesom onda vrijedi ako ne imaš druge, pošto ovaj je više za Fitness i zdravlje nego za svakodnevnu upotrebu. Imaš one obične koje služe za svaki dan.

Imaš problema sa pritiskom? Vrijedi.

1 Like

Bas tako , ako postoji neki problem koji moras stalno da pratis poput merenje otkucaja srca , pritiska krvi onda vrijedi uzet 100%