Pomirili se Zukorlić i Ljajić?

Jel ovo patka pred izbore da se vidi ocemo li se mirit ili smo jos za svadju?

Mir mir mir, niko nije kriv? :thinking:

Bolje i njih dvojica da naprave koaliciju u svim gradovima sjevernog Sandžaka, samo Suljo da se makne.

Ja se ne bih složio sa tobom. Ja bih voleo Rasim, Suljo i Muftija zajedno da skoče, da se pomire i da vladaju kako treba. Ne samo zbog svog nekog interesa da su sami. Timski rad je uvijek bolji nego pojedinačno.

Tako bi Sandžak cvetao, i dostigao sve ciljeve koje požele.

Da pitamo ove iz Pazara oni bi trebalo da znaju :wink::grin:

1 Like

Stolica je zeznuta stvar…

1 Like

Da je zeznuta, i nije… zbog čega misliš tako @H_A_M_A_S ?

Pa zato sto svako svoj dzep puni,niko se ne bori da otvori nista novo,a za taj auto put heljac bise svi da otvore,prave sta vec,zaobilaznicu mrtvu godinama vuce oko Novog pazara…za puteve da ne pricamo,a svi kuce,vile prave ili napravili.

1 Like

Univerzitet, islamski fakultet, medrese, vrtići? To se ne računa je li @H_A_M_A_S? Ne možeš sve da ih staviš u isti koš. Drugačije je kad neko zatvori sve fabrike i uništi privredu, pa onda kuka na nekog drugog što ne gradi fabrike i otvara radna mjesta. Kafići i kafane su nam puni, kladionice isto, vidim, imaju para da se otvaraju…
nije sve tako crno-bijelo. Mnogo je boja između.

Sve se to racuna,a kad su izbori kako kazu,ajmo koliko vas ima u porodicu svaki da mi se potpise da ce da glasa za mene :joy::joy::joy:

1 Like

Banalizuješ stvari totalno @H_A_M_A_S. Mnogo mi je žao što ne postoji neki test paralelni sviiet gdje može da ode svako ko misli da je mnogo pametan i da bi on drugačije. Najlakše je pit kahvu i nalazit mahane na sve. Daj konkretan prijedlog, ili uradi nešto po tom pitanju.

Ti pij maslinovo ulje da ti lakse na wc-u kakica ide iz bulje :rofl:

Istina sve vise Kockarnica,protiv toga sam totalno,a da im smeta i da nemaju korist od njih pozatvarali bi ih davno,svi su oni za isti kos,ali nama trebaju promene…svi oni cekaju jedan na drugog nama jedno pricaju tamo drugo rade,ove zgrade u NP sto se prave,mislis nema neko koristi od toga…

Ne možeš da stavljaš u isti koš dva nazovi čovjeka koja su toliko dugo na vlasti u Sandžaku, a ništa dobro uradili nisu, i jednog čovjeka kojem ne dozvoljavaju ni da priđe, a nešto očekuju od njega. Namjerno to radite vi, navodno neutralni, jer vidite i sami da ova dvojica ne valjaju, a Muftiju biste hajali da ne valja, pa onda najlakše u isti koš.

Ako ova dva ne valjaju,on sigurno se nece izdvajat da velja,nista njemu ni njima ne treba vlast da bi za narod ucineli nesto dobro,trazimo nekog cetvrtog ko nema blage veze sa njima Ikad :smiley:

Bas si cool Baljov :joy:

Hajahajahaj @H_A_M_A_S tačno sam te provalila koliko mrziš ovog trećeg. Ne valjaju ova dvojica, pa Muftija nema pravo ni da proba? Čujš li ti sebe života ti?

Bas zato sto ga ti favorizujes i pricam da ne velja.
a politiku polako gasimo,nema svi cute sad na prolece pocece pred izbore da obecavaju,ja kazem nit suljo sta donio,rasim jos manje,napravio sve kako njemu odgovara,sta ce muftija donijet duse ti,naviko da stavlja u svoj dzep i bez njih,zato kazem nama treba neko cetvrti ko nije imao kontakt sa njima ikakav,tome se pruza sansa

Iskreno ne mrzim nikog,meni sve jedno ko god da je na vlast,jer znam ja haira necu videt a i koliko se trude ni nasa deca…svi oni prave vile svoje dok su na vlast,naskupljaju za cukun unuce da im ima.

1 Like

Pa da, ti bi da svi u tvoj džep stavljaju, a ti da ideš na Maldive da brčkaš noge :joy::joy::joy::joy:
Svi ćemo mi pred Jednog Boga, znaš. A on te za muftijin i ratkov džep pitat neće, nego šta si uradio da promiieniš stanje. Šta ćeš reć? “ja sam sve njih mrzio iz duše!”

Ja nikog ne mrzim,samo ne volim im politiku koju vode,ni suljko ni rasko ni mufo :smiley:

1 Like