Poslovi za vrijeme Coronavirus 🦠

Koji honorarni poslovi bi mogli da se rade za vrijeme trajanja Coronavirus :microbe:?

Ima li neko da radi online? Ili nešto? Ako ima, kako se plaća? Treba li znanje engleskog i tako…

imaš da radiš Online učitelj na Acadsoc gdje sam ja bio al moro da otkazem jer mi je Pc kanta (12 god star) I nisam mogo da zadovoljim kriterijume njihove. A u istu je i moj drug koji sad za vreme Korone zaradjuje 1000€ mjesečno od časova. Al on već radi sad skoro 1 ipo godinu. A ugl zaradjuje oko 600-700€.

2 Likes

Možeš li mi navesti koje su to škole i proceduru ako znaš nešto o tome?

Pa znaš kako to se uglavnom ovako radi a na sajtu imaš sve objasnio Kako se i šta radi kod njih Kakvi su opšte poslovi njihovih učitelja koje kvalifikacije moraš da imaš to zakazuje mislim pošalješ im poruku na mejl i oni ti odgovare posle kad ti odg i i kažu ti kad je tvoj termin koliko se ja sećam možda se nešto promenilo ja kad sam ono bio i tako i ides posle i testiraju te na dati datum ono imate predavanje Kako ista koje se politike firme sta ne smije šta smije i to uglavnom ja mislim da to ide negde oko 2:00h i nešto predavanja sa pauzama i da posle toga je koliko se ja tačno mogu sjetiti testiranje probno Neki od ljudi ti bude ko učenik i ti moraš da mu držiš predavanje kao neko probno testiranje da oni mogu da te proveri svoje znanje engleskog jezika i uopšte kako baratas s tim da li možes i da li si kompetentan, posle koliko se secam ako prođeš Oni ti posle posle ostale stvari koje trebaju oko sajta i sve . Ovo je najbolje sto mogu posto se dosta toga i ne secam jer je prije godinu i vise bilo. Ali vidi potrazi po netu.

1 Like

Malo sam obilazio internet i našao sam par škola koje ne traže Native speakers.

2 Likes

Al pazi fora je u tome što ne moraš da si Native na ovaj Acadsoc to si ti nesto loše pročitao. Evo ja nisam Native pa sam radio i moj drug koji radi je isto iz Pazara pa radi. A ovi ostali mnogo slabo plaćaju. Pričam iz iskustva. Najbolje placa Acadsoc. Ostali sitniš plaćaju.

U redu @EnForce.

Daj mi link. :smiley:

Acadsoc.com ti je tako imas sve ti pise kako i sta.

2 Likes