Kako bi ste prokomentarisali prelazak sa Iphone na xiaomi i sta u uopste mislite o xiaomi telefonima?
Da ne otvaram novu temu
Prelazak sa iPhone na Xiaomi
Ja bih ipak otvorio novu temu
Xiaomi nikad nisam imao prilike da vidim uživo tako da ne mogu da komentarišem. Inače sam tip koji teško prelazi na nešto novo a prethodno radi sasvim kako treba
Ja kažem kome god završava posao - super. Ali nisam siguran da može da traje ijedan telefon koliko može da potraje iPhone. Meni svaki iPhone je do sad izdržao lijepih 5+ godina.
Ja sam dugo Iphone koristio i stvarno sam prezadovoljan bio.Jedino sto me nerviralo je baterija i to sto za modele koji se meni svidjaju treba bas masa para a nikad ne bih dao toliko para za telefon,to je stvarno previse.
Dugo sam i ja razmisljo,gledo raznorazne recenzije,forume,misljenja su podjeljena a recenzije,svak svoga konja fali jos za pare
Pito sam par ljudi koji koriste xiaomi i svi su imali pozitvne utiske,tako da resih i ja da kupim.
Znam da je tacno za sve koliko para-toliko muzike i apsolutno se slazem sa tim.
Rizikovo sam i kupio xiaomi redmi note pro 8 za 25000rsd sa 2god garancije,razmisljo sam se i za jedan skuplji i bolji ali nisam smio toliko da rizikujem.
Za sad sam prezadovoljan,licno ja imam osjecaj da drzim daleko skuplji telefon u ruci a o performansama da ne pricam.
Uglavno vidjecemo kako vrijeme leti,tu sam pa cete feedback dobiti iz prve ruke
Izgleda da je Xiaomi najavio novi bežični punjač od 80W koji će biti u stanju da super-brzo napuni telefone. Prema testovima, baterija kapaciteta 4.000 mAh će se napuniti do 50 odsto za samo 8 minuta, a 100 procenata za 19 minuta Naravno, da bi takvo punjenje bilo moguće, moraće da se prilagode i budući telefoni, a testirali su modifikovani Mi 10 Pro.