Prelazak sa iPhone na Xiaomi

Kako bi ste prokomentarisali prelazak sa Iphone na xiaomi i sta u uopste mislite o xiaomi telefonima?
Da ne otvaram novu temu :grinning:

Ja bih ipak otvorio novu temu :slight_smile:

Xiaomi nikad nisam imao prilike da vidim uživo tako da ne mogu da komentarišem. Inače sam tip koji teško prelazi na nešto novo a prethodno radi sasvim kako treba :smile:

Ja kažem kome god završava posao - super. Ali nisam siguran da može da traje ijedan telefon koliko može da potraje iPhone. Meni svaki iPhone je do sad izdržao lijepih 5+ godina.

1 Like

Ja sam dugo Iphone koristio i stvarno sam prezadovoljan bio.Jedino sto me nerviralo je baterija i to sto za modele koji se meni svidjaju treba bas masa para a nikad ne bih dao toliko para za telefon,to je stvarno previse.
Dugo sam i ja razmisljo,gledo raznorazne recenzije,forume,misljenja su podjeljena a recenzije,svak svoga konja fali jos za pare :grinning:
Pito sam par ljudi koji koriste xiaomi i svi su imali pozitvne utiske,tako da resih i ja da kupim.
Znam da je tacno za sve koliko para-toliko muzike i apsolutno se slazem sa tim.
Rizikovo sam i kupio xiaomi redmi note pro 8 za 25000rsd sa 2god garancije,razmisljo sam se i za jedan skuplji i bolji ali nisam smio toliko da rizikujem.
Za sad sam prezadovoljan,licno ja imam osjecaj da drzim daleko skuplji telefon u ruci a o performansama da ne pricam.
Uglavno vidjecemo kako vrijeme leti,tu sam pa cete feedback dobiti iz prve ruke :grinning:

1 Like

Izgleda da je Xiaomi najavio novi bežični punjač od 80W koji će biti u stanju da super-brzo napuni telefone. Prema testovima, baterija kapaciteta 4.000 mAh će se napuniti do 50 odsto za samo 8 minuta, a 100 procenata za 19 minuta :scream: Naravno, da bi takvo punjenje bilo moguće, moraće da se prilagode i budući telefoni, a testirali su modifikovani Mi 10 Pro.

1 Like