Procurele slike Huawei p40 - otkrivaju dizajn i izgled telefona

Premijera Huawei p40 serije u Parizu, kao i p30 i p10 uredjaja zakazana je za 26 mart, kad bi trebalo da se desi i najava makar još dva Huawei p40 modela - Pro i Premium.

Ipak još se ne zna da li će premijere biti zbog koronevirusa :microbe: . Da li će Huawei stići samo sa HMS ili sa punim Google ekosistemom? Izgleda da to još nikom nije poznato verovatno ni samoj kompaniji Huawei :smiley:

slika

Šta biste voleli da vidite na Huawei P40? Nešto novo, posebno, unapredjeno?

1 Like

Huawei ce se zbog slucaja Corona Virusa (COVID-19) :microbe: zadrzati trenutno na Open Source Android ili Stock Android koji dolazi bez Google servisa , sve dok do trajnjeg kada bude Americka Vlada odoborila kompanijama Americkog Porekla poput Qualcomm ,Google i mnogi drugi koji su zasluzni za izdavanje license za sastav jednog smartphonea. , tako da uredjaj ce najverovatnije ostati bez Google servisa .

1 Like
Huawei se izgleda pridružuje brojnim kompanijama koje su predstavljanje svojih uređaja premestile iz fizičkog prostora na internet, kako bi umanjile rizik od prostiranja infekcije koronavirusa. Kineski gigant će zbog toga, umesto u Parizu, svoj novi model P40 predstaviti online. Iz kompanije su saopštili da žele da obezbede “zaštitu i komfor za sve”. Izgleda će imati veliku izbočinu na poleđini u okviru koje će biti nekoliko kamera i senzora za koje se očekuje da značajno doprinesu unapređenju fotografije i videa u odnosu na njegovog prethodnika. Prema dosadašnjim procurelim informacijama, očekuje se značajno veći senzor sa 52MPx za koji se navodi da će dodatno doprineti unapređenju performansi u uslovima slabog svetla. Za objektive se navodi da će imati hod između 18-240mm što navodi mnoge da će mogućnost 13x optičkog uvećanja, u odnosu na konkurentskih 10x. Ovo bi mogao da bude prvi Huawei uređaj iz P-serije koji dolazi bez Google servisa?