Sto se mene tice ja mogu sutra posle 18h,19h ako vama odgovara?
Projekat "Mapiranje Sandžaka" 🗺
Odgovara. Neka bude u 18h.
Može samo postavi ovde link sobe da udjemo ja ama se davno registrovao. Ovo je link za registraciju.
Ako si ulogovan neće te pitati za registraciju. A ako si registrovan piše ti i Already have an account? [Click here to sign in.]
Moram istaći da je prvo virtuelno okupljanje bilo vrlo produktivno i veoma sam srećan zbog toga. Mala ali voljna skupina da učini neki hajr da nas bude više ako Bog da inšallah!
Ramazan mubarek olsun!
Allah Razi Olsun, i Sende Mübarek Olsun. Vjerujte da sam imao bas nekakvih obaveza neodlozenih pa zato nisam mogao stići al idući put In Sha Allah dolazim.
Ništa, budi na kanalu na Connect pa se tamo dogovaramo za ubuduće. Ako imaš app, dobiješ pravovremenu notifikaciju za sve što će da se dešava.
Ramazan mubarek olsun!
Kako mogu da se pridruzim projektu?
Selam/Pozdrav i bujrum nam doso na forum.
Vidi javi se Sili na poruke pa će ti on kazati kako i šta.
Čim kreneš da apdejtuješ open street map u dijelu Sandžaka postaješ dio projekta
Šta te navelo da se pridružiš projektu?
Pridruži se grupi na Sandžak Connect Tu pomažemo jedni drugima šta i kako, praznimo ideje i slično.
We alejkumu selam. Pokusao sam na connect ali piše da nema ni jedna grupa da bih se pridruzio.
Video sam da je neko konacno poceo da radi na tome, a moja zamisao je da se mapiraju detalji poput ulicnih svetala, sahte, bilbordi itd. Kad se sve mapira onda bi mogla i platforma “prijavi problem/kvar”. Ali to mozda nekad u buducnosti. Inace sam o tome razmisljao odavno, ali nisam mogao na tome da radim samostalno. Sam covek nije ni za sta
Drago mi je da si uspio da se snađeš u trenutku i bez naše pomoći