Ima dosta godina kad sam otkrio ovaj forum ali mi se nikako nije dalo da se registrujem i da se uključim u kakav muhabet. I evo nakon dodsta vremena rekoh da proyborim nešto iako su nažalost forum postali malo outdated u svakom slučaju, ja sam od generacija koja je porasla na formumima i mircovima tako da imam i emotivnih razloga da pišem.
Pre svega bih da odam priznanje administratorima na antuzijaznu i energiji koju pokazuju i sama činjenica da ovo još uvek postoji dovoljno govori o njihvoj želji da neke stvari pokrenu. Čitam da su se neki servisi ugasili, da se neki gase ali kontam da je to u duhu vremena i halova.
Sa druge strane i ja sebe doživljavam neumornim tako da i ja u nekom svojem mikro dunaluku pokušavam već dugo da promovišem neke ideje, pogotovo digitalne prirode u želji da motivišem nekog mlađeg da se zakači pa da se nekad stvori kritična masa ljudi koja će početi da napokon gura ne stvari napred.
I da ne bih dužio, želeo bih da se u ovoj temi jave ljudi koji rade na nekim projektima koji se tiču AI pogotovo što je ove godine koncept AI agenata i autmoatizacija pomahnitao pa da vidimo da li se iko bavi tim stvarima.
Ja sam veliki fan opensource ideja i produkata i mislim da se tu krije ogroman potencijal pogotovo kada se razvijaju koncepti i MVPs.
Toliko za sad od mene…