SDP Sjenica pozvao SPP na TV duel!

Povodom poziva na TV duel koji je, preko svog Fejsbuk profila, uputio Nermin Kamberović, nosilac liste SDP-a u Sjenici, saopćenjem za javnost oglasio se predsjednik OO SPP-a u Sjenici Munib Mujagić. Raduje me činjenica da dojučerašnja vlast u Sjenici konačno želi i traži TV duel sa opozicijom. Očigledno je...

Baš me živo interesuje kakav će ovo duel da bude :stuck_out_tongue_winking_eye:

Biće zanimljiv duel! :grin: Nego se SDA nije oglasio?

Skupljaju energiju za NP :slight_smile: Kako bi u Tutinu i Sjenici su malo izgubili na imidzu… :face_with_hand_over_mouth:

Pa biće ili na jednoj ili na drugoj teritoriji, TV Sandžak ili RTVNP :slight_smile: Kakav… ćemo da vidimo tek…

Uredništvo predizbornog programa Sandžak Televizije uputilo je poziv nosiocima lista SPP, SDP i SDA na predstojećim lokalnim izborima u Sandžaku: akademiku Muameru Zukorliću, g-dinu Rasimu Ljajiću i dr. Suljemanu Ugljaninu, za učešće u debatnoj emisiji „Pretres“ na Sandžak Televiziji.

http://sanapress.info/2020/06/01/sandzak-tv-pozvala-zukorlica-ljajica-i-ugljanina-na-tv-debatu/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Zar nije neumesno ovako izazivati i onda eto nema SDA pa kao nema svrhe dolazit? Sta ovo treba da znaci?

Ovaj Kamberović je, reklo bi se, imao možda i iskrenu namjeru. Ali džaba mu kad se ne pita.
Šteta je da se ne vode debate i razgovori. To ostavlja jako negativan uticaj kod naroda. Kad bi se tu započeli razgovori, narod bi se malo opustio, takoreći prodisao. Ovako, pred svake izbore grč, niko ni sa kim kahvu neće da popije.
Da l će se šta promijenit ovaj put, pitam se…

1 Like

Nepoštovanje konkurencije i političkih protivnika pre svega. Ovako dajemo primer našem narodu da ne treba da se polemiše u javnosti o stvarima koji se tiču javnog interesa, da nema rasprave, nema diskusije, pa eto nema nikakve saradnje. Ako si u našem klanu, onda nema prijateljevanje s onima koji misle drugačije. Eto kakav primer dajemo našem narodu. Pih pogano!

Da dodamo na ovo moje kao slag na tortu. Ucimo se da budemo civcije.

1 Like