Tvoj tata radi u inostranstvu, je l’ tako? 😤

Vučić: Tvoj tata radi u inostranstvu, je l’ tako“

Devojčica: Da, radi u Nemačkoj.

Vučić: Ako bih ti rekao da imam ideju i plan, kako da tvog tatu, ali i sve druge očeve vratim u Srbiju.

Devojčica: To bih volela najviše na svetu.

Da li bi ste i vi zabranili ovaj predizborni spot ili je po vama ovo OK?

Naime, opozicija traži zabranu spota i najavljuje obraćanje Evropskoj uniji i misiji OSCE-a zbog, kako navode, zloupotrebe djece u predizborne svrhe.

Svako ima svoju vrstu kampanje. Svi oni u spotovima su djecu reklamirali…

Tako da sve jedno…

Mada on reče pre, da briga ga je što svi idu u inostranstvo, dolaze migranti koji će raditi po Srbiji :grin:

Ja ne znam da je iko još koristio djecu u predizbornim spotovima, možeš li da nam proslijediš linkove?

Da, ali ni u jednom videu nema da je dijete samo (bez iđe ikoga) i da dolazi čika koji djetetu obećava brda i doline. U razvijenim zemljama se za prilazak nepoznatog čike djeci ide u zatvor, a negdje i na smrtnu kaznu. Poruku koju on šalje u ovom spotu je odvratna i meni kao roditelju, strašna.

Ma ovo je psihopatsko stanje sta on radi iskorišćava nevinu djecu za svoje potrebe i politiku sto je krajnje bolesno znaci ovaj čovek stvarno ne znam kako više mi da ga opišem, bez opisa sam ostao.

1 Like

Ovo je i meni malo freaky :confused:

1 Like

Izgleda da ima još normalnih ljudi…

Većinom glasova REM je danas zabranio emitovanje predizbornog spota SNS, potvrdila je za Insajder Judita Popovič.

Nazovi me paranoicnim, ali… reklama je uzela maha. Ovo je demonstracija demokratije pred izbore. Da vidimo hoce li REM da reaguje na Pink i ostalo smece koje izlazi iz medija kad prodju izbori. Bas me interesuje…

Znas kako ko sto kaza @4_ujutro Da vidimo hoce li REM i dalje da servira REMija ili ce ipak da nam nabije konja na kraljicu(figurativno mislim da li ce da nam da sut kartu).

1 Like

E kuku kad sam vidio u jednoj od posljednjih emisija Insajder ko predstavlja REM… Kakva “prikaza” da Allah sacuva… Taman je @4_ujutro dobro predvidio. Ima Vucic da jase medije poslije ovih izbora kao nikad do sad.

1 Like

Jel mislis na Oliveru Zekic? :sweat_smile:

Da! To je ta. A vidji kako se koprca i krevelji. He majko moja, ko je dovede na ovakvu poziciju? Ja nemam riječi da opišem ovu prikazu.

To ti je slika i prilika u Srbiji danas. Evo jos jednog, kompilacija :sweat_smile:

2 Likes

Sve mislim da ovaj Vucic namjerno postavlja majmune oko sebe da bi prikazao kako nema bolji od njega.

Ne znam zašto ali me ova konstatacija podsjeti na onu foru da treba uvijek da bariš onu djevojku koja je ružnija u društvu lijepih cura, jer je veća mogućnost da će da pristane da ode s tobom u krevet samo da bi se pokazala drugaricama :sweat_smile:

2 Likes

Ipak, sada smo kao Severna Koreja. :grin:

Sad još samo da prozbori sjevernokoreanski.

Svi oni obecavaju brda i doline,samo.sto on deci deca to ne razumeju,zato ga narod i glaso za 100e :joy: inace i odrasli pali na reklamu da im vrati Tate,oni sto svake 4god odu sa dedovima da glasaju

4 Likes

Pa realno, jedino djeca mogu da povjeruju u Deda Mraza, Zubic Vilu i Aleka Velikoustog. Steta sto djeca ne mogu da glasaju. I sve mu džaba, neće tate nazad na “njegove” poslove, jer znaju šta to znači.