Vlast u Beranama grad umjesto crnogorskim zastavama okitila trobojkama

Šta mislite o ovim incidentima koji se dešavaju u Crnoj Gori i južnom Sandžaku?

Nešto im bledunjave ove trobojke :slight_smile:
E da su Bošnjaci ovo uradili, pa svijet bi saznao u rekordnom roku.

2 Likes

Tačno tako i pisali bi teorije zavere kako mi indikujemo ovo i ono. Ukratko bi bilo da insinuiramo nekakvu lošu situaciju.

2 Likes

Koliko me pamcenje sluzi, stara crnogorska zastava je imala bas tu bledunjavu plavu, za razliku od drugih jugoslovenskih republika.

U naselju Hareme u opštini Berane, gdje pretežno žive muslimani, jutros su osvanuli grafiti sa likom Draže Mihajlovića i uvrjedljivim porukama koje možete vidjeti na fotografijama u nastavku.

Uvrjedljivi grafiti su iscrtavani u toku noći na isključivo muslimanskim kućama u tom naselju.

“Ovo je dobro izrežiran scenarij sa ciljem da se Bošnjaci muslimani zaplaše u Beranama. Čije god da je ovo nedjelo poručujem mu da neće u tome uspjeti i da se muslimani Berana neće zaplašiti.” – poručio je u izjavi za SANA Almir Muratović, predsjednik Izvršnog odbora SPP-a.
http://sanapress.info/2020/08/09/58568/

Puko narod opet? Zar su toliko u crnoj gori nacionalno bolesni?

Bas sam cekao ovakav komentar. Ne brate, ovo je iz Milove kuhinje da zavadi pa da nastavi da vlada. Vrlo uspjesan i oproban scenario svaki put pred izbore. Zaplasiti bosnjake i albance da misle da cetnici hoce opet na njih, i oni odmah potrce i glasaju Mila. Jer bez bosnjaka nema vecine ni na jednu stranu, i svaki put Milu donesu pobjedu.

1 Like

https://www.antenam.net/stav/167448-beranski-cetnici-pavla-djurisica-zasto-se-stidite-reci-ja-sam-fasista

Ko laže i ko je više kriv ne znam. Džapaju se vidim opasno da svale krivicu, a ja bih rekla da su i jedni i drugi. Milo ih je pustio da održe četnički skup u mjestu Zaostro, a oni se malo zanijeli. Milo više voli da navuče nego da ovakvo nešto radi. A evo optuzenih koji ne djeluju kao da pričaju bezveze.

2 Likes

Pa o tome se i radi. To se radi malo mudrije, bas na taj nacin.

1 Like