Zašto Bajden treba da pobijedi

Da se podsjetimo šta je govorio Bajden o Bosni dok je bio senator za vrijeme Klintona.

Komentari su i više nego dobrodošli u vezi sa izborima u Americi.

3 Likes

Pa evo i da donesem muštuluk, još uvijek nezvanično, ali Bajden je osigurao pobjedu!

38%20PM

3 Likes

Lijepe vijesti na sabahluk. Drago mi je da ppstoje ovakvi snimci koji svjedoče kako su se stvari odvijale. Desilo se upravo ono što je naslućivao još tad. Nadam se da će, ako Bog da, ovo biti hajirli korak kako za Ameriku tako i za citav svijet.

3 Likes

Pravo da vam kazem ja vise ne znam kome vjerovati? Prijateljica mi je poslala video snimak (mogu ga share/ovat ako admini smatraju da je ok) o tome sta se ustvari krije iza svih tih uspjesnih ljudi i njihove zelje da vladaju. Neki kazu da su teorije zavjere, ja bih bas voljela da cujem misljenje nekoga od vas ko je mozda imao prilike da odgleda ili procita nesto vise o QAnon organizaciji, aferi “Pizzagate” i slicnim stvarima.

2 Likes

Skoro sam gledo jedan slican “dokumentarac” ,pretpostavljam da je tematika slicna,zove se “pad kabale”.Pretpostavljam jer je prica sta stoji iza uspjesnih ljudi.To je takva teorija zavjere da ja sizofreniji priliv informacija u zivotu nisam osjetio kao tad.Na svakog moguceg iz vrha je upuceno sve negativno sem na Trampa.
Najiskrenije,gledo sam svasta al u teorije zavjere ja ne znam ko moze povjerovati,ogroman broj informacija za kratko vrijeme,konfuznih i sizofrenih,to je teorija zavjere,nista drugo.

2 Likes

Baš si dobro objasnio to: kombinacija šizofrenih i neprovjerenih informacija. Gledala sam taj čuveni pad kabale, najblaže rečeno kampanja za Trampa. Čitav svijet su predstavili kao svijet đavola. Mislim da se radi o previše dokonim ljudima koji imaju viška vremena i pronalaze simboliku ni u čemu.

2 Likes