Drugi talas COVID-19 š¦
Ovo je i dalje prvi talas ja mislim, nije ni prestao. Kad su se pustile granice, ljudi koji su doÅ”li, samo se prenos nastavio. Mada kako sam Äuo, simptomi su blagi. Temperatura je uglavnom 37.5, i oseÄa se umor.
Zato imamo ovo?!
Ili ovo?
O kakvim bre blagim simptomima pricas?! Novi Pazar i okolina je nevidjeno zastidje i djon-obraz Bosnjaka da znas. Kako nas gledaju komsije? Kao izvor zaraze?! Sramota i stid najblaze receno za narednih 10 godina ima da se prica!
Da dodam jos, jer ako ne mislis da stanje nije alarmantno, zapitaj se opet kako smo āzavrnutiā za izbore. Jos ne mogu da verujem da ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno. NEMA MESTA U BOLNICI ZA SVE!
Ako ste brinuli za naÅ”eg Å”ampiona u skoku u masu, on je dobro. Äitavih pet, Å”est dana je u samoizolaciji. Nadam se da vam je, kao i meni, pao kamen sa srca.
***Evo i lijepih vesti malo da se popravi raspolozenje. Allah dz.s dao svakome nafaku ko god dao. ***
"Daj I bice ti davano"
E bas smo se sekirali je li on pozitivan ili negativan. Bas mu hvala na info, sad mi je lakse.
Nego cuo sam da respiratore niko nije ni video posle one famozne promocije sa Vucicem i Ljajicem. Ima li neko da je video te respiratore sto navodno ne rade? Ono⦠da pokusamo da ih popravimo mozda?
Kod nas u Sandžak Ŕta dodje, to ne bi mogao ni Nikola Tesla da pokrene. Vrhunsku opremu nam Ŕalju, nema Ŕta.
Ja se samo nadam da im neÄemo zaboravit ovo.
Allahu dragi sta je ovo. Ja Allahami vise se ne mogu nicim iznenaditi. Neuzubillah.
E nemo zezat nismo znali, unistio narod I sad hajde boli me briga ja sam uplasen I izlujem se kod kuce. Ja evo iz licno iskustva znam nekolicinu ljudi koji su se otegli na izborima a sada nista cute ka zaliveni nema im traga.
U južnom Sandžaku malo bolje ali nije idealno.
Pred svima nas je nazvala lažovima, prevarantima i politiÄkim aktivistima! JoÅ” je i dodala da je Sandžak pogodno mjesto zaÅ”irenje lažnih vijesti.
Da li neko zna da mi objasni Å”ta se zaista deÅ”ava u Pazaru i Tutinu. Da li se broj oboljelih u kratkom periodu drastiÄno poveÄao i bolnice nisu bile spremne na to, ili uprave ova dva grada i zdravstvenih ustanova definitivno su zakazale u svakom pogledu?
Evo ovako ukratko jeste I lose je veoma veoma lose. Grobari I ostali zlo pamcenici I neprijatelji su danas prisustvovali nasem gradu I nas narod je ustao protiv toga. Jednostavno samo prati vesti nasih Sandzackih stranica.