Profo budi brat pa časti tu jednu grku u čaršiju nedje.
Korona virus 🦠 opasnost ili ne?
Pośteno, čim dodjem u Pazar, zovem te na čemeruśu
Vazi abi nikakav problem
Ako ovako nastavimo za par nedelja mozemo ocekivati svodjenje zarazenih na minimum, sudeci po graficima.
Mene samo brine nova epidemija, i da necemo biti ni svesni sta nam se desilo. Da nam Allah pomogne.
A neki su se vec vise nego opustili i pre vremena…
Kakva sramota. Još u sred Ramazana alkohol se toči. Šamar narodu i od njih i od države što ih kazni po tričavih 500 maraka!!!
Ma zbog ovakvih ljudi vas blate i gore vam svašta kako vama tako i nama. Zbog loših ljudi misle da smo loši.
moj mali doprinos situaciji
Kako je ukinuto vanredno stanje i policijski čas, gledajući statistiku - nema zaraženih ili se varam?
Ma ne znam se uopšte sta I kako je. Allah jedini zna dal ga sad sta mute il kako je. Nesto nisam uopšte čuo ni jednu informaciju mada kod nas evo sad ce skoro hefta a da nema dalje zaraženih.
Varas se. U Crnoj Gori po zvaničnim podacima nema novih zaraženih u poslednji 5 dana. U Srbiji je stanje ovakvo:
Još jedna teorija zavjere?
Nije novo. O ovome se prica vec neko vreme, samo sto se covek suzdrzava da kaze da je iz Kine. Koga brige? Bitno je da se virus unisti i da se pripremimo za sledeci. Za politicare ovo je samo jos jedna tema za potkusurivanje.
Video celog intervjua, čovek je pametan i bistar sto veoma je retko. Bravo mu
Ona je postavila snimak od Bosanske emisije , ja sam postavio ceo ili veci deo intervjua koji je preveden na Srpsko/Bosanski (titlovi).
Ne znam je li do mene, ali ja nisam znala za pola ovih stručnjaka i naučnika, nobelovaca - dok ne dođe ovo vrijeme korone
Halali molim te
Korupcija cveta i u doba najvece epidemije mozda u istoriji covecanstva. U Bosni, Srbiji, Crnoj Gori. Cak i New York times pise o tome - stotinu ventilatora ne ispunjavaju minimalne uslove, naruceni od vlade preko firme koja nije kompetentna da vodi biznis tog tipa - 5 miliona evra. Bravo. Od nasih para!
Ma ovo je maska samo 5 milliona. a mnogo mnogo vise je ukrano od nas i plaćeno našim parama.