Korona virus 🦠 opasnost ili ne?

Jel brine vas ovo sa ovim fatalnim posledicama sa decom sto se desava u poslednje vreme?

Verujem da misle tipa ‘ako smo mogli u ratu zaradjivati i kalkulisati mrtvima, zasto ne i sad?’

Ostavicu ovo ovde, iako je offtopic.

Ko zna u sta ce sve ovaj virus da mutira…

Neka mutira u šta hoće… za sve su ljudi krivi… sad se ispostavilo da je veštački…

Uglavnom, nadam se da nam neće opet policijski čas ubaciti…

Meni se sve čini da hoćemo. Tu neđe oko Kurban Bajrama. Samo da ne bukne opet :smile:

1 Like

Pa naravno da je vestacki pa imas ovaj gore video gde ovaj Nobelovac objasnjava da je ovo napravljen virus da nije prirodan.

Ja ne vjerujem da je vještački. Imali smo gore bolesti poput kuge na primjer i sigurno kuga nije izašla iz nečije laboratorije u avganistanu stotinama godina ranije. Besmislica.

Valjda takozvani Kavasaki sindrom. Nedje pročitah na internetu da i nije tako strašno ako se odmah reaguje i odvede dijete odmah na liječenje u bolnicu.

Znaci @EnForce idemo na more ove godine :smile: Ja castim u Shtoj :grin:

Taman kad ti htede da vices tu kafu u Stoj ja Idem u Deutschland da radim sada sredinom Juna. Pa drugom prilikom InshAllah :smile:

Tad se otvaraju granice je l’ ?

Pa tako bi trebalo negde 17-18 juna se otvaraju granice.

Za nas još nema propusnice u CG. Dok ne spustimo nivo na 25 zaraženih na 100 hiljada stanovnika. Što znači, mi iz Srbije nismo još uvek poželjni.

Stigle propusnice :grin::joy:

Vidjoh ovo. Sto se ne moze silom, moze olovkom ocigledno. Samo neka testiraju manje, bice i “zarazenih” manje. Dok ne prodju izbori tamo. Pa poslije kud koji mili moji! Sprdnja.

U Crnoj Gori “turista” koliko volite. Odakle volite. Bujrum

1 Like