Masovna bošnjačka grobnica u Crnoj Gori

Ne znam za vas, ali mene je ovo frapiralo. Posebno što itekako mogu da zamislim ovaj scenario a nisam nikad razmišljao o ovome. Jel vama ovo moguće?

Posebno će biti zanimljiva izborna kampanja za parlamentarne izbore u Crnoj Gori (30.avgust 2020) u kojoj se očekuje, između ostaloga, da Milo Đukanović svojim biračima Bošnjacima ali i ostaloj javnosti otkrije gdje se nalazi najmanje jedna skrivena masovna grobnica ubijenih Bošnjaka. Upravo su Bošnjaci kao žrtve u najtežoj situaciji i pod najvećim pritiskom Đukanovićevog režima, da glasaju za svoga zločinca. Postoji na stotine hiljada stranica i dokumenata, koji povezuju Mila Đukanovića sa počinjenim ratnim zločinima. Prvi korak mora biti napravljen u Crnoj Gori upravo pri otkrivanju masovne bošnjačke grobnice Đukanovićevog režima.

Za one koje interesuje više:

1 Like

Ne bi me ni malo iznenadilo. Ono što je meni zapalo za oko je ovaj IFIMES koji je nedavno navođen po novinama da je Vučićeva produžena ruka. Tako da ako je ovo naručeno a najverovatnije jeste, onda se zna odakle. A možda ima i istine u tome…

Ima i toga. Bice interesantno gledati ove izbore u Crnoj Gori. Svaki put se nadam da ce biti nesto drugacije, al “hobotnica” se ne da ocigledno. I mi bosnjaci ucestvujemo u tome i doprinosimo sveukupnoj pljacki sirotinje. Nazalost Mila vise vole Bosnjaci nego bilo koji drugi narod u Crnoj Gori. Jadno…

1 Like

1 Like

Postojala ili ne postojala, meni ovo zvuci kao jedna lijepa metafora kako Bosnjaci polako ali sigurno kopaju sami sebi mezar podrzavajuci ovu kriminalnu organizaciju. Potonusmo i moralno, i ekonomski i kako god da okrenes.

1 Like

Ostaviću ovo ovde

3 posts were merged into an existing topic: Rasplet događaja u CG