Dr. Jasmin Nurkovic je jedan izuzetno dobar lekar koji je hem mlad , hem sto su ljubomorni doktori na njega jer zaradjuje MashAllah puno, hem sto ima znanja. Znam se licno sa Dr. Jasminom i izuzetno je uctiv samo toliko je dovoljno da ga opisem. I verujte ja sam osoba koja ceni izuzetno obrazovane i kulturne i mudre ljude.
Drugi talas COVID-19 🦠
Piše da ne postoji članak, javlja grešku.
Azuriran link od novosti.
Je l se slažete sa dr Spahićem da smo trebali da ih ugostimo i ćutimo?
Ne da se ne slažem, nego ne mogu da ga slušam kako laže bez pardona i kako upoređuje vremena od prije 20 godina sa sadašnjim stanjem. Bljak.
Nego da ja vama pokažem šta nađoh:
Pazi ovo tek:
Ovo je za svaku pohvalu
Ovo najvjerovatnije nije tacno. Navodno je virus donijet iz Njemacke, bar su tako pisale novine.
Nisu oni samo ljubomorni nego takve ljude ne mozes da kontrolises i ne mozes da ih ucutkas. Vjeruj mi na to su vise ljubomorni nego na pare.
Znanje je jaka stvar sa kojom mozes lako da pobedis protiv onoga sto misli da je sveznalica i da je popio svu pamet ovog sveta.
Dobar glas se daleko čuje:
Pa naravno ovim sto vidim ponosim se sto sam iz Novog Pazara.
Nadam se da će kroz sledeću nedelju ovo ako Bog da da se smiri. Ovo je haos bio poslednja 3/4 dana…
Amin
Ovo je bilo dosta za čitavu godinu.
Nema sansi. Ovo ce da bukti jos koji mesec minimum. Ljudi cim se osecaju malo bolje odmah izadju napolje a jos uvek su zarazeni.
Zgrada Sarajevske Skupštine osvijetljena bojama nacionalne zastave sandžačkih Bošnjaka u znak solidarnosti i podrške Sandžaku!
Kako je stanje u Prijepolju? Ima li novosti?